Aquest matí un grup de 10 “marxos@s” hem fet la segona sessió tècnica de marxa nòrdica de les cinc que ens ofereix la Diputació de Girona mitjançant el seu programa d’activitat física Dipsalut. La dinamitzadora d’aquest programa, en el cas del nostre municipi, és l’Estela Gómez, fisioterapeuta i tècnica en animació d’activitats físiques i esportives.

Aquestes sessions ens aniran molt bé per millorar la nostra marxa quan ens trobem els divendres al matí per fer les nostres sortides setmanals de marxa nòrdica. Seran un molt bon repàs per qui ja marxem sovint i un bon aprenentatge per qui es vol iniciar en aquest disciplina, com ha estat el cas, avui, de la Sílvia B.

Hem començat amb uns exercicis d’escalfament a la plaça del President Irla (igual que la setmana passada), un breu repàs de les avantatges de la marxa nòrdica envers el senderisme tradicional i de les nocions bàsiques per poder començar a caminar amb els bastons . Avui ens hem dirigit cap a La Font Picant, anada i tornada, per arribar de nou al punt de sortida, després de fer uns exercicis d’estiraments a la pineda que hi ha després de la deixalleria.

Avui l’Estela ha dedicat bona part de la caminada a corregir posicions del cos i dels bastons per aconseguir una millor eficiència a la nostra “marxa”.

Moltes gràcies Estela!