TALLERS MULTI SENSORIALS

L’objectiu del Projecte Multisensorial és millorar l’estat dels pacients o residents en hospitals i centres de salut amb deteriorament cognitiu o amb demència, afavorint el desenvolupament dels processos cognitius com l`atenció, memòria, antiestrès, llenguatge en totes les edats; és auxiliar en el tractament de diferents diagnòstics com Alzheimer, autisme, depressió, dèficit d`atenció, discapacitat visual, dèficit d`habilitats socials, paràlisi cerebral, ictus, etc.

En els tallers multi sensorials es confeccionen uns braçals i material terapèutic de diferents dimensions, colors i textures, fets de cotó i llana, amb diferents aplicacions, perquè siguin atractius pels pacients usuaris.

Aquests braçals també poden ser molt útils en pacients ingressats a urgències i desorientats. En aquests casos, el braçal serveix com a distracció i per evitar que es treguin les sondes i les vies.

Els braçals són personals i personalitzats per cada usuari, segons les seves necessitats. Són gratuïts i estan confeccionats per persones voluntàries de la nostra associació, sota la tutela de dues infermeres: la Janeth Hugues, Infermera Psiquiatra, i la nostra Presidenta, la M. Josep León, Infermera Pal·liatavista. El material utilitzat és reciclat i/o facilitat per les mateixes voluntàries o per la ciutadania de Santa Cristina d’Aro.

Aquest projecte va néixer els anys 60 i està molt vigent a Anglaterra i altres països i els seus resultats són molt positius.

Tot seguit podeu veure una molt petita mostra dels braçals:

Propers esdeveniments

Etiquetes

juny 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Seguiu-nos per les xarxes socials!