L’ ASSOCIACIÓ

Qui som?

L’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d`Aro és una associació sense afany de lucre, apolítica i aconfessional, que es va gestar el gener de 2017 arran d`una proposta de la nostra Presidenta, Mª Josep León Balagueró, i gràcies a la feina inicial de vuit dones de Santa Cristina d’Aro que ha estat seguida per una part d’elles i per altres dones que han composat la Junta Directiva en cada moment fins a l’actualitat.

Poden formar part d’Ermessenda totes les persones majors d’edat que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en les seves finalitats i la seva afiliació queda subjecta a l’acord de la Junta Directiva.
La Junta Directiva d’Ermessenda està formada per dones, majoritàriament residents a Santa Cristina d’Aro, molt implicades en el teixit associatiu del municipi.

La Junta Directiva sol reunir-se a la seu social quasi bé cada setmana, normalment els dilluns al matí, per a tractar els temes que sorgeixen i que es poden tirar endavant. Les dones que la composem ens organitzem exercint cadascuna de nosaltres una funció concreta, però sempre dins de la democràcia i amb absolut consens.

Què fem?

Les finalitats d’Ermessenda són:

1. Fomentar la participació de la Dona en tots els àmbits de la vida, sense tenir en compte ideologies polítiques, creences religioses ni estatus social .
2. Treballar per les polítiques d`igualtat.
3.  Promoure serveis i accions socials a la nostra població, Santa Cristina d`Aro.

Per aconseguir les seves finalitats, Ermessenda treballa centrant-se en:

1. Realització de tallers que promocionin el benestar de la Dona però on també tinguin cabuda els homes que hi vulguin participar.
2. Organització d’actes formatius, culturals, esportius i lúdics.
3. Creació d´un espai de proximitat integral de la Dona, on se li doni les eines necessàries per a cada cas.
4. Sensibilització a la ciutadania en relació a la igualtat i a la diversitat de gènere.

Treballant sempre sense perdre de vista que totes les activitats de l’associació, obertes a tothom, han de tenir relació amb l’empoderament de la Dona envers la igualtat, amb la cultura, la salut i potenciant les accions socials que calguin des del voluntariat.

Com podeu veure tot seguit, les activitats estan molt interrelacionades i, molt sovint, cobreixen fins i tot les quatre vessants del nostre objecte social:

On som?

La nostra seu social està ubicada en el municipi de Santa Cristina d`Aro en el passatge Pompeu Fabra num.2, compartint local amb el Punt d’Igualtat.

Propers esdeveniments

Etiquetes

octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Seguiu-nos per les xarxes socials!