L’ ASSOCIACIÓ

Qui som?

L’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d`Aro és una associació sense afany de lucre, apolítica i aconfessional, que es va gestar el gener de 2017 arran d`una proposta de la nostra Presidenta, Mª Josep León Balagueró, i gràcies a la feina inicial de vuit dones de Santa Cristina d’Aro que ha estat seguida per una part d’elles i per altres dones que han composat la Junta Directiva en cada moment fins a l’actualitat.

Poden formar part d’Ermessenda totes les persones majors d’edat que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en les seves finalitats i la seva afiliació queda subjecta a l’acord de la Junta Directiva.
La Junta Directiva d’Ermessenda està formada per dones, majoritàriament residents a Santa Cristina d’Aro, molt implicades en el teixit associatiu del municipi.

La Junta Directiva sol reunir-se a la seu social quasi bé cada setmana, normalment els dilluns al matí, per a tractar els temes que sorgeixen i que es poden tirar endavant. Les dones que la composem ens organitzem exercint cadascuna de nosaltres una funció concreta, però sempre dins de la democràcia i amb absolut consens.

Què fem?

Les finalitats d’Ermessenda són:

1. Fomentar la participació de la Dona en tots els àmbits de la vida, sense tenir en compte ideologies polítiques, creences religioses ni estatus social .
2. Treballar per les polítiques d`igualtat.
3.  Promoure serveis i accions socials a la nostra població, Santa Cristina d`Aro.

Per aconseguir les seves finalitats, Ermessenda treballa centrant-se en:

1. Realització de tallers que promocionin el benestar de la Dona però on també tinguin cabuda els homes que hi vulguin participar.
2. Organització d’actes formatius, culturals, esportius i lúdics.
3. Creació d´un espai de proximitat integral de la Dona, on se li doni les eines necessàries per a cada cas.
4. Sensibilització a la ciutadania en relació a la igualtat i a la diversitat de gènere.

Treballant sempre sense perdre de vista que totes les activitats de l’associació, obertes a tothom, han de tenir relació amb l’empoderament de la Dona envers la igualtat, amb la cultura, la salut i potenciant les accions socials que calguin des del voluntariat.

Com podeu veure tot seguit, les activitats estan molt interrelacionades i, molt sovint, cobreixen fins i tot les quatre vessants del nostre objecte social:

On som?

La nostra seu social està ubicada en el municipi de Santa Cristina d`Aro en el passatge Pompeu Fabra num.2, compartint local amb el Punt d’Igualtat.

Propers esdeveniments

Etiquetes

juliol 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Seguiu-nos per les xarxes socials!