ELS ENCANTS DE SANTA CRISTINA D’ARO

El dissabte 1 d’octubre, tal i com estava previst, es va inaugurar el nou espai ubicat dins la Deixalleria Municipal que, sota el nom de “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” oferirà, tots els matins dels primers dissabtes de cada mes, la possibilitat d’adquirir gratuïtament articles que han estat deixats a la deixalleria però que han estat “indultats” per donar-los una segona oportunitat d’ús. Es tracta d’un nou servei que gestiona l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro d’acord a un conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

Aquest espai ha estat preparat amb molt d’entusiasme per un bon grup de voluntàries i voluntaris, encapçalat per la Janette i l’Àngels, membres de la Junta Directiva d’Ermessenda. Els articles arreglats, nets i ben disposats en els prestatges fan molt goig; tanmateix sembla una botiga de regals.

La inauguració va ésser un gran èxit, amb una assistència de públic molt superior a la prevista i amb l’assistència especial de l’Alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Lourdes Fuentes, del Regidor de Medi Ambient, David Segarra, d’altres membres de l’Ajuntament i de la Presidenta d’Ermessenda, Pepa León.

Donat l’èxit de la inauguració, en que es va produir una important sortida d’articles, i donat l’enorme interès de la ciutadania del municipi en poder donar més articles dignes d’ésser incorporats en aquest nou espai, a Ermessenda vàrem decidir que, coincidint amb les trobades relacionades amb el macro projecte mediambiental 3R, els dimecres al matí farem recepció de totes les donacions i, si compleixen els requisits que marca el protocol d’actuació, les donarem d’alta dins l’inventari de Els Encants.

Podeu trobar més informació sobre “Els Encants” en les entrades al blog dels dies 12, 14 i 28 de setembre, dels dies 1 i 5 d’octubre i del dia 5 de novembre.

Propers esdeveniments

Etiquetes

juliol 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Seguiu-nos per les xarxes socials!