Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

XERRADA “UNA BONICA FOTOGRAFIA DE PAISATGE”

22,abril, 2022 de 18:30 a 20:30

Xerrada “Una bonica fotografia de paisatge”, a càrrec de Fina León Quesada, veïna de Santa Cristina d’Aro, Màster en Fotografia. Professora col·laboradora de l’Academia de Fotógrafos. Apassionada de la fotografia de paisatge.

Fa uns dies la Fina va fer una visita sorpresa a una sessió del curs de fotografia que Ermessenda organitza tots els dimecres a la tarda sota la direcció de Miquel Correyero.  En aquesta visita, la Fina va compartir amb totes les persones que segueixen el curs moltes de les seves experiències en el món de la fotografia. Va entusiasmar tant a tothom que li hem demanat de fer una xerrada on ho torni a explicar, tot i molt més, a qui li pugui interessar.

De ben segur que entre els aficionats al senderisme, a viatjar, a veure món,…, hi ha molta gent a qui li agradarà conèixer l’experiència de la Fina i s’animarà a treure més sovint la càmera o el mòbil per captar aquelles fotos que volen guardar com a record.

La Fina ens explicarà en aquesta xerrada com, no fa massa temps, l’afició a la fotografia va donar un gir inesperat a la seva vida. Per a ella, la fotografia s’ha convertit en una vàlvula d’escapament, una manera alternativa de viatjar, conèixer el món i aprendre dia a dia.

Què hi ha darrera una bonica fotografia de paisatge?  Per a la Fina, com per la majoria de grans fotògrafes i fotògrafs, hi ha moltes hores de dedicació, de planificació, de trobar la localització desitjada, prestar molta atenció a la meteorologia, llargues distàncies caminant, nits sense dormir … però també la possibilitat de fer moltes amistats, riure molt, fer viatges que podien semblar inabastables i viure infinites anècdotes i experiències inimaginables.

Mostra els detalls

Data:
22,abril, 2022
Hora:
18:30 a 20:30
Categories d'Esdeveniment:
, , ,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

Organitzador

Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro
Telèfon
667980085
Correu electrònic
associacioermessenda@gmail.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Sala d’Exposicions la Caixa de Santa Cristina d’Aro