Aquest matí hem sigut 7 persones les que ens hem trobat per dur a terme la quarta caminada – “plogging”, la primera després de les vacances d’estiu.

Ahir vam decidir que faríem la Via Verda des de Santa Cristina d’Aro fins a Castell d’Aro, la mateixa de la nostra primera trobada, però aquest matí hem canviat la ruta, 1) perquè feia massa calor i 2) perquè algunes companyes ens han dit que la van fer fa just una setmana i ho van trobar tot força net. Per tant, hem decidit una ruta més ombrívola i ens hem decantat per fer el camí que passa per davant l’església i la biblioteca i tomba a la dreta just passada la finca de “Cal Gravat”.

Hem trobat diverses piles de brossa que segurament la pluja de fa uns dies va arrossegar i dipositar en els marges del camí. Com sempre, moltes llaunes de begudes, papers i molts molts plàstics i, quan ja acabàvem la ruta retornant a l’església, ens hem trobat amb un munt d’ampolles d’aigua de litre i mig que la Carme C ens ha comentat són massa freqüents en aquella part del camí paral·lela al pàrquing de l’Escola Pedralta.

Teníem intenció d’acabar la feina quan hem arribat davant l’Oficina de Turisme, però ens hem trobat amb la desagradable sorpresa de que, darrera els bancs que hi ha al petit jardinet que envolta l’oficina, estava ple de llaunes i ampolles de vidre.

En fi, en una estona de només 90′ hem recollit uns 15kgs de brossa que hem dut a la Deixalleria Municipal de Santa Cristina d’Aro.

Quina llàstima d’incivisme!!!

Més fotos >>> https://241001 – “PLOGGING” BARRI CAN SUREDA