Avui ens hem retrobat a la Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro per reprendre les trobades de “Llegim amb Ermessenda”. Feia temps que no érem tanta colla: avui érem 10! A part de les habituals, ens han acompanyat l’Esther M., a qui hem “atrapat” a les portes de la biblioteca i s’ha deixat entabanar, i la Maite, una dona força més gran amb greus problemes de vista, que ha vingut a provar si es sentiria còmoda escoltant les nostres lectures en veu alta i els nostres petits debats.

Hem estrenat el curs 2024-2025 amb el llibre “Mujeres del alma mía” de Isabel Allende, on l’escriptora busseja a la seva memòria i ens ofereix un emocionant llibre sobre la seva relació amb el feminisme i el fet d’ésser dona, a la vegada que reivindica que la vida adulta s’ha de viure, sentir-la i gaudir-la amb plena intensitat.

Hem llegit poc més de 50 pàgines, però ha estat suficient per donar-nos peu a comentar algunes vivències personals, fins i tot amb la participació de la Maite, coetània de Isabel Allende, que ha confirmat moltes de les reflexions de l’escriptora.

Com sempre, hem passat una estona ben agradable i ens hem quedat amb ganes de seguir llegint. Bona tria!