A què ens referim? Doncs al número de sòcies i socis que ens donen confiança i que han decidit formar part de la nostra associació.

Ens havíem posat com a objectiu per aquest any, que ja està acabant, arribar als 200, però vam començar les vacances d’estiu pensant que hauríem de rebaixar les nostres pretensions. La sorpresa ha estat que des de primers de juliol fins avui hem augmentat amb 30 persones més (26 dones i 4 homes) i ja hem superat el nostre objectiu.

En total, avui som 207 persones associades (172 dones i 35 homes) que hem renovat la nostra condició de sòcia (147) o s’han incorporat per primera vegada (60).

Volem creure que totes aquestes persones, a part de gaudir d’algunes de les moltes activitats que oferim, comparteixen els valors que ens identifiquen com a associació i que no ens cansem de repetir: 1) empoderament de la dona envers la igualtat en tots els àmbits socials, 2) apropament de la cultura en totes les seves disciplines, 3) ajuda a la prevenció o millora de la salut i 4) projectes socials, de voluntariat i de solidaritat amb totes aquelles causes que s’ajusten als nostres objectius.

Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra confiança i molt benvinguts o retrobats a Ermessenda!!! Entre totes i tots podrem seguir treballant en tot el que fem i en tot el que volem fer.