Aquest matí un petit grup de quatre “marxoses” i un “marxós” hem fet uns 8 kms seguint una de les nostres rutes més habituals, la que anomenem la ruta dels càmpings: des del pàrquing del restaurant “Can Xerta” anem a parar a la part del càmping Mas Sant Josep paral·lela al Ridaura i arribem al càmping “We Camp” que deixem a mà esquerra; passem pel restaurant “Molí d’en Tarrés” (actualment tancat) i seguim bordejant la part de baix del camp de golf que limita amb la ruta del Balcar fins tornar a entrar al poble a l’alçada del supermercat Esclat.

L’anècdota d’avui és que hem aprofitat que hem vist moviment en el càmping “We Camp” per entrar-hi a fer el William’s cafetó. El responsable del restaurant “Coquette” que hi ha dins el recinte primer ens ha dit que no ens hi podíem quedar perquè ja era el darrer dia d’aquesta temporada i la gent que hi era formava part d’una convenció que acabava avui mateix, però amb els nostres encants i poders de persuasió hem aconseguit no només que ens deixés quedar i fer el cafetó (i més), sinó que gairebé ens convida. Ha sigut súper amable i ens ha atès amb molta simpatia.

Com sempre que fem aquesta ruta, hem vist les oques (cada vegada n’hi ha més) i algun que altre gall dindi que s’han esverat més que mai quan ens han vist passar.

I res més! Seguirem marxant!!!