Aquest matí ens hem trobat al lloc de costum amb l’idea d’agafar els cotxes i pujar fins a Romanyà de la Selva per fer una altra de les rutes que més ens agraden: la Ruta dels Gegants del Bosc.

Avui hem sigut un grupet de 7 dones que, xino-xano i sense parar de xerrar, hem passat per totes les fites de la ruta: la Creu de Romanyà , passant per davant de l’Era de Can Guitó, el Menhir de la Murtra, el Cementiri de Romanyà, on hi descansen les restes de l’escriptora Mercè Rodoreda, el Dolmen de la Cova d’en Daina, la Cista de la Carretera de Calonge, fins arribar al primer dels grans suros centenaris, el Suro Xato, i més endavant el Paradòlmen de Pedres Grosses, la Font del Prat i seguint fins a trobar les dues alzines sureres centenàries, el Suro Petit de l’Almeda i el Suro de l’Almeda.

Com que la nit passada ha plogut ens hem trobat un boscatge verd i humit i ple d’una gran diversitat de bolets, encara que d’aparença sospitosa. Només la Marissa s’ha atrevit a recollir un bon grapat de lleteroles que, segons ella, són ben comestibles. Confiem que la tornarem a veure dimarts vinent!!!

De tornada al nucli del poble de Romanyà de la Selva, hem vist que anàvem molt bé de temps i hem seguit caminant fins el Mirador de les Mirandes des d’on avui, gràcies al dia esplèndid que ha fet, hem pogut observar amb molta claredat tota la vista panoràmica que ofereix.

I un cop a baix, a Santa Cristina d’Aro, encara hem tingut temps de fer el “toc” abans d’acomiadar-nos fins la propera sortida.

Més fotos >>> 241008 – LA RUTA DELS GEGANTS DEL BOSC