Avui hem començat amb el repte de fer tot el Camí de Ronda de la Costa Brava. Estem parlant de 220kms des de Blanes fins a Port-Bou. El grup de senderistes que ens trobem els dimarts al matí, ens hem proposat fer-ho mica en mica, tram a tram, els darrers dimarts de cada mes. I, com a novetat, la crònica de cada tram serà responsabilitat d’una persona diferent. Avui li ha tocat a la nostra companya Àngels Ferrao i ella n’ha destacat això …

“Avui hem anat d’excursió a fer el Camí de Ronda entre Blanes i Lloret, el primer tram del projecte de fer els camins de tota la Costa Brava. Ja hem començat amb l’aventura per què en comptes d’anar a l’andana 6, hem agafat l’autobús 6  i que ens ha passat? Doncs que hem anat a parar a dalt de tot de Blanes. Sort que la Carme s’ha adonat que no anàvem bé, ho ha preguntat al conductor i l’autobús ha parat. Llavors hem baixat a peu fins a trobar el mar a la punta de Sa Palomera, que és el primer  illot de la Costa Brava.

Tot seguit ens hem adreçat cap a la muntanya de Sant Joan, on hi ha dos jardins botànics (per si algú en alguna ocasió li ve de gust d’anar-los a visitar). Hem passat per davant de la Capella de l’Esperança i hem vist que al sostre hi ha una barca que deu ser un homenatge dels pescadors a la Mare de Déu de l’Esperança o potser un exvot. Tot seguit hem enfilat el camí de l’Esperança cap al Castell de Sant Joan, amb la companyia de les espectaculars vistes del passeig i el port de Blanes.

Hem continuat cap a  l’Ermita de Santa Cristina on hem vist una barca de pescadors al porxo amb el nom de la Santa.

Hem acabat a la platja de Lloret amb un banyet i una cerveseta. Dia complert! Contenta/es tornem als cotxes i cap a casa.

Quin goig de compartir-ho!”

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/7m2gbUTUAboAXhwD6