Aquesta tarda hem animat més que mai la Plaça Mossèn Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro! Ens hi hem trobat 29 de les persones que hem pogut participar als cursos de sardanes que hem fet durant els tres mesos d’estiu i hem celebrat un berenar-cloenda a la Cafeteria “Can Pijuan”, amb l’assistència (evidentment!) de l’Àngel i la Tània, els nostres instructors. Val a dir que ni ell ni ella en sabien res.

Hem aprofitat l’excusa del berenar per obsequiar-l@s amb uns quants regals que entre totes i tots hem escollit com a agraïment a la seva dedicació i esforç i perquè guardin un bon record de tota la colla de Santa Cristina d’Aro.

Hem començat fent entrega a l’Àngel d’una caixa de figues perquè un “ocellet” ens ha dit fa poc que l’apassionen fins el punt de fer molts quilòmetres amb bicicleta per trobar-ne! Tot seguit, els hem obsequiat amb dues samarretes amb un grup de rucs ballant sardanes: no sabem si hem encertat les talles, però la Tània ens ha informat que l’Àngel, a part de ballar sardanes, és un sastre professional (que amagat ho tenia!) i ja les tunejarà!.

Hem seguit amb una figura de ceràmica que reprodueix una rotllana amb quatre sardanistes amb una placa que diu “Amb estima, de la colla d’Ermessenda de Santa Cristina d’Aro – Estiu 2023”. I hem acabat amb un xec-regal per un sopar-degustació al restaurant “Pa i Raïm” de Palafrugell, ubicat en la casa pairal del 1898 de l’escriptor empordanès, Josep Pla.

Creiem que no s’ho esperaven i els ha agradat tota la “festeta” que no podíem acabar sense ballar les darreres sardanes abans de que l’Àngel i la Tània tornin cap a cas a seva.

Però la colla es queda i seguirem ballant sardanes a les places de Santa Cristina d’Aro i d’altres poblacions on soni una cobla! Visca!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/rquGXWk24oDVb5uz9