Aquest matí ens hem trobat 18 persones per fer el 10è tram del Camí de Ronda de la Costa Brava. Avui en Jaume C. ha assumit el rol de “sherpa” i ha estat el responsable absolut del tram. Ens hem trobat amb ell a Tamariu on hem decidit que, abans de començar la ruta, havíem de fer un cafetò en una de les terrasses de primera línia de mar. Feia un sol tan radiant que venien ganes de quedar-s’hi però, com som gent de compromís, no ens hem deixat guanyar per la mandra i apa! som-hi!

Ha sigut una ruta més curta del que acostumem a fer (uns 8kms), però un dels trams més bonics del Camí de Ronda i més desconegut per la majoria del grup. Hem passat per la Cala Aigua-Xellida, per Cala Ventosa, per Cala Marquesa,.., pujant i baixant escales i gaudint dels miradors naturals amb que ens ha obsequiat la ruta. Hem arribat fins dalt el Mirador de la Cova d’en Gispert. Allà, per tornar al punt de partida, ens hem separat en dos grups, un tornant pel mateix camí d’anada i l’altre per la carretera, per retrobar-nos a la Platja de Tamariu on han marxat la Carme B. i la Sílvia i han arribat la Núria, la Queta i la Xesca, on uns poquets hem fet el “banyitu” i altres el “vermutet”, fins que ha sigut hora de entaular-nos en el menjador-mirador de l’Hotel “L’Hostalillo”. Hem tornat a dinar la mar de bé, amb un servei impecable i hem rigut molt i molt, sobre tot quan ha arribat un postre “orgàsmic”, amb les ocurrències d’un@s i altres.

La Carme C. ens ha obsequiat amb una copeta de cava per celebrar que avui ha estat el 10è tram: fins avui haurem fet en total uns 85kms i “només” ens en queden uns 135kms, si volem arribar fins a Portbou. Com diu l’Alfred, a aquest pas, si hi arribem abans del 2040 podrem estar més que satisfet@s!

Propera sortida: dimarts 28 de novembre!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/69XiGWQ6EQPDJ51d8