Aquest matí hem sigut un grup de 20 persones les que hem quedat per fer el 11è tram del Camí de Ronda de la Costa Brava. Ens tocava fer des d’Aiguablava fins a Sa Riera. Avui hem tingut dos “sherpa”, l’Alfred i en Jaume C.. L’Alfred seguint a ulls clucs la ruta que ens hem baixat del Wikiloc i en Jaume C., molt més prudent i a qui no li agrada el Wikiloc, el seu coneixement del tram.

Ens hem trobat uns quants al pàrquing de sorra de Santa Cristina d’Aro (amb una nova incorporació, la Lou!) i amb la resta al pàrquing d’Aiguablava on hem esperat uns minuts a en Jaume C. que ha deixat el seu cotxe al pàrquing de la Platja Fonda i ha vingut a peu; ho ha fet amb l’idea de que quan haurem arribat caminant a la Platja Fonda, després de Cala Fornells, els qui anem més justets poguéssim pujar al seu cotxe i, fent “trampeta”, saltar-nos el tall més costerut de la ruta i esperar a la resta dalt el Puig de sa Guàrdia. I així ho hem fet i, com no!, els més justets li hem agraït moltíssim.

Des de dalt no hem hagut d’esperar gaire per veure arribar als primers que sí han pujat a peu el tall més costerut: en Josep M., en Ramon i l’Alfred (categoria masculina) i la Núria G., la Pilar P. i l’Àngels F. (categoria femenina). Ens han fet saber que, efectivament, era un tram “durillo”. Molt bé cracks!!!

Després de un petit descans i fer el mos de mig matí, hem seguit fins arribar a Aiguafreda, uns per un tram del GR i uns altres resseguint el litoral. Hem passat per Sa Tuna, el Cap de Begur i hem gaudit de les vistes de s’Encalladora (sota nostra) i de les Illes Medes (força més lluny, a l’esquerra).

Un cop a Aiguafreda, hem decidit no seguir fins a Sa Riera i hem demanat un taxi per retornar als conductors al pàrquing d’Aiguablava i reagrupar-nos, un cop “rescatat” tothom, al restaurant “Can Pere” de Begur on quan hem arribat, com de costum, ja hi teníem la taula parada per començar a dinar.

Sobretaula, rialles, fotos i sant tornem-hi!!! Ara descansarem fins després de festes de Nadal i Reis. Per tant, tenim temps d’organitzar molt bé el que serà el nostre 12º tram que, si no surt cap imprevist, serà el dimarts 30 de gener de 2024.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/oxbLDP5aqUu1b8A16