Avui un grup de 16 companyes i companys d’Ermessenda hem fet el nostre 12è tram del Camí de Ronda de la Costa Brava: des d’Aiguafreda, on vàrem acabar el 28 de novembre passat (11è tram), fins a la Gola del Ter.

Hem fet una mica més de 10kms, dels quals els 5kms primers han sigut un bon “trenca-cames” fins a la Platja del Racó de Pals. En canvi, els 5kms darrers han sigut pràcticament planers, però força pesats perquè hem hagut de fer un bon tram de terrassa i un més llarg tram per la sorra.

Una vegada més hem vist racons espectaculars d’aquest nostre Camí de Ronda que no deixa de sorprendre’ns: Platja de Sa Riera, Platja de l’Illa Roja (àrea nudista), Platja del Racó, inici de la Platja de Pals, Platja del Grau, on hem creuat sense dificultat les Basses d’en Coll, Platja de la Fonellera o del Mas Pinell, fins arribar a la Gola del Ter. Hi hem vist força varietat d’aus que gaudien tranquil·lament de l’aigua i del sol.

Acabada la ruta, amb l’ajuda de la Queta, que ens ha fet de “taxi-driver”, hem hagut d’anar a recuperar els cotxes i tornar a la Gola del Ter per recollir a tothom i dirigir-nos al restaurant “Camelot” de Torroella de Montgrí, on hem menjat “de luxe” i, com sempre, hem compartit una darrera estona divertida, amb ximpleries i rialles, abans d’”aixecar la taula” per fer la foto de grup i tornar cap a casa.

Un dia preciós, amb molt bona companyia i sense incidències. Ja estem preparant el 13è tram pel 27 de febrer!!!

Veieu les fotos! >>> https://photos.app.goo.gl/Rc38BkWjQkFzqGD19