Aquest matí ens hem trobat 14 “rondaires” per fer el 4rt tram del Camí de Ronda de la Costa Brava. Avui tocava fer el tram que va de Tossa de Mar fins a l’Ermita de Sant Grau d’Ardenya, tot de forta pujada, però ja vam decidir fa dies que el faríem a la inversa, de l’Ermita de Sant Grau d’Ardenya fins a Tossa de Mar, tot de baixada de cara a mar.

Hem arribat en cotxes fins a l’ermita i hem començat el descens a peu per una pista ben ampla. Hem passat pel Coll de Sastre i per les restes de l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia on hem fet un mos per seguir baixant. Quan hem vist el trencant per anar cap a les platges, hem decidit arribar-nos fins Cala Pola, on hem gaudit d’una estoneta de bon sol i del soroll de l’aigua de mar. Des de Cala Pola hem tornat a enfilar per fer el camí fins a Tossa de Mar; hem passat per Cala Bona (espectacular!) on en Ramon ha fet un bon “banyitu” i hem seguit pujant fins a trobar el camí de baixada fins a la vila. Malauradament, en una de les baixades, quan ja érem a punt d’arribar, hem patit un accident que, sortosament, no ha tingut conseqüències greus però ha provocat la marxa de dos dels nostres companys.

La resta hem entrat a la vila i hem arribat “on time” al restaurant “Mestre d’Aixa” on teníem reservada taula per dinar. Com sempre, hem pogut compartir una bona estona, menjant molt a gust i explicant anècdotes mil; avui, però, amb una mica de tristor per l’absència dels dos companys que han hagut de marxar abans per fer les cures pertinents (tot controlat!).

Un cop hem acabat de dinar i fer la sobretaula, els conductors hem agafat un taxi per pujar de nou a l’ermita a recollir els cotxes i tornar a baixar per recollir a la resta del grup i donar per acabada la sortida d’avui.

Propera sortida prevista pel dimarts 4 d’abril; i hi serem tots plegats, de nou!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/Kjn9X1hxoabttoKD8