Aquest matí, tractant-se de la sortida cloenda fins després de l’estiu, havíem d’ésser força més gent, però, per diverses raons, només han quedat un grup de 8 persones que, en petit comitè però amb la mateixa il.lusió de sempre, s’han trobat a les 7:30h al lloc de costum per fer el 15è tram del Camí de Ronda de la Costa Brava, des de Sant Martí d’Empúries fins a Sant Pere Pescador.

Ha sigut una etapa completament planera travessant la llarga platja que duu a la Gola del Fluvià. Tot a peu pla. Arribats a la Gola, on hi ha un avistador de fauna fluvial, comença un itinerari de natura, ja dins el territori dels aiguamolls. Segueix remuntant el riu Fluvià fins sobrepassar l’Illa Caramany i arribar a l’Oficina de Turisme.

La poca dificultat del tram i el bon solet que ha fet, han sigut raons més que suficients per aprofitar el temps que quedava per dinar i fer un bon “banyitu” i un bon “vermutet”.

Avui la tasca d’organització i coordinació de la jornada ha estat delegada al nostre company Jaume C. que, amb el suport incondicional de l’Alfred P. , han aconseguit, com no podia ésser d’una altra manera, que tothom hagi fet el tram amb absoluta satisfacció, sense perdre el camí, amb molt bona companyia i, segons ens ha fet saber un ocellet, fins i tot han aconseguit quadrar els comptes del dinar que han fet al mateix Club Nàutic de Sant Pere Pescador.

Apa! Ara fins el dimarts 24 de setembre per fer el 16è tram. Molt bon estiu a tothom!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/ZvpjfRXEEoPoR8tz8