Aquest matí hem seguit amb el nostre projecte de fer tot el Camí de Ronda de la Costa Brava. No sabem si ho aconseguirem en mesos o anys, però segur que ho aconseguirem!

Aquest matí, un grup de 18, hem fet la nostra 3a etapa, començant on vàrem acabar el dimarts 29 de novembre, al càmping de cala Llevadó. Hem baixat els gairebé 2 kms de pronunciada pendent per arribar a la cala i seguir el Camí de Ronda fins a Tossa de Mar. Hem tingut un dia espectacular, sobre tot tenint en compte el temps que ha fet les darreres setmanes. I sort d’això, perquè hem tingut molts dubtes sobre el camí a seguir: tan aviat érem arran de mar, com dalt la muntanya; ens hem fet un tip de pujar i baixar pendents; ha estat una ruta d’aproximadament 10 kms de veritable “trenca-cames”. Del que no ens hem cansat, però, és de fer un munt de fotos des dels molts miradors que hem anat trobant pel camí.

No direm que l’idea inicial era poder arribar fins a cala Giverola, perquè no ho hem aconseguit. Però, en comptes d’això, hem pogut gaudir una estoneta de sol fent un vermut a la terrassa del Far de Tossa de Mar, abans d’anar a dinar al restaurant “Mestre d’Aixa”. Hi hem arribat pels carrerons dins les muralles de la vila, que en aquesta època, sense turisme, llueixen com mai.

Hem dinat la mar de bé i, com sempre, entre rialles, divertint-nos i pensant ja en la 4a etapa!

Ah, i, per cert, avui ha sigut l’aniversari de la Rosa F. que l’ha celebrat acompanyant-nos, com sempre que pot, en aquesta petita aventura. Moltes felicitats, Rosa!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/LMxga1fDdHYQQaeo9