Aquest matí un grup de 10 “rondaires” hem anat en cotxe des de Santa Cristina d’Aro fins l’Ermita de Sant Grau d’Ardenya on hi hem deixat els cotxes per baixar a peu fins a Sant Feliu de Guíxols i fer el 5è tram del nostre objectiu: fer tota la Costa Brava, des de Blanes a Portbou. Mica en mica sembla que anem per “bon camí”.

Avui la baixada ha sigut molt més entretinguda que la que vàrem fer per baixar de Sant Grau a Tossa (amb molts quilòmetres de pista). Hem passat pel Suro des Llop, per La Trencada, per Can Codolar, pel Coll de la Creu d’en Barraquer, per Sant Benet del Bosc (on només la Carme C ha vist uns burrets moníssims!), pel Collet de la Mare de Déu on hem parat per fer un mos i gaudir de les espectaculars vistes que ens permetien veure la costa des de l’alçada i no només Sant Feliu de Guíxols, sinó també Platja d’Aro i Palamós. Hem seguit baixant, hem passat pel Coll de Portes, per l’entrada del Parc Aventura, ens hem desviat (uns quants) per pujar fins l’Ermita de Sant Elm i seguir gaudint de vistes espectaculars: es diu que va ésser dalt de Sant Elm on el 1908 l’escriptor Ferran Agulló va fer servir per primera vegada l’apel.latiu Costa Brava.

Un cop hem baixat de Sant Elm, hem vorejat la Badia de Sant Feliu de Guíxols fins arribar al port on teníem taula reservada per dinar al restaurant “El Tinglado”. Allà ens hem retrobat amb la Xesca i (sorpresa!) amb l’Assumpta. Hem dinat la mar de bé i, després de la foto de rigor davant el trenet, ens hem dividit en tres grupets: un de tornada cap a Santa Cristina d’Aro, l’altre per tornar a Sant Grau a recuperar els cotxes i l’altre cap a la badia per esperar els cotxes i tornar cap a casa.

Ha estat una sortida de gairebé 15kms sense cap incident, on hem complert els temps previstos sense dificultat. Llàstima que en Ramon, després de recuperar el cotxe, ha vist que havia perdut el mòbil i ha hagut de tornar a Sant Grau per refer a peu el camí de baixada i, per sort, l’ha trobat al cap d’uns 20 minuts de camí: enhorabona Ramon!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/EVsqAMEzk3SNcXeLA