Aquest matí 13 “rondaires” ens hem trobat al moll de Sant Feliu de Guíxols, a prop del restaurant “El Tinglado” on vàrem acabar el tram anterior, per iniciar el 6è tram de la nostra petita aventura: avui des de Sant Feliu de Guíxols fins a Platja d’Aro.

Hem fet uns 9,5 kms resseguint el litoral, pujant i baixant un munt d’escales i passant per un munt de caletes: la primera, tot just començar, Cala Jonca, amagada entre grans penya-segats i l’espigó que tanca el port (les ganxones ens han explicat que abans hi havia platgeta amb sorra), Cala del Molí, Cala Ametller, …

El Cap de Mort, el Mirador de les Mestresses, més escales i passadissos i un sensacional túnel fins a desembocar a la llarga Platja de Sant Pol que hem creuat pel seu atractiu Passeig Marítim de taulons de fusta fins a recuperar el camí de ronda de S’Agaró. Hem passat davant d’un conjunt de xalets i hotels de luxe, miradors i racons de gran bellesa.

Ens hem desviat per pujar fins el Mirador del Puig Pinell (encàrrec de la Mercè R. que avui no ha pogut venir) des d’on hem contemplat una espectacular panoràmica i ja hem baixat en direcció a Platja d’Aro, vorejant el Port Esportiu, creuant el Riu Ridaura per arribar finalment al restaurant “Casa Brinda” on primer hem fet unes “birres”a la seva terrassa i després un bon dinar i una sobretaula per donar per acabada la sortida d’avui.

La propera està prevista pel dimarts 30 de maig.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/9kCXk9vBFPgsikwP9