Aquest matí ens hem trobat 14 “rondaires” a la cafeteria “La Formentera” de Platja d’Aro per acabar de decidir qui volia fer tot el tram (11) i qui no (3) i la logística d’horaris i cotxes.

Sobre les 10:15h els que han decidit fer tot el tram han anat fins a Cavall Bernat per iniciar la caminada: avui, des de Platja d’Aro fins a Palamós. Amb els que no hem fet tot el tram (val a dir que per lesions!), hem quedat de retrobar-nos a la platja de Torre Valentina, per anar plegats fins a Palamós.

Ens ha fet un dia ben assolellat i els que han pogut fer tot el tram han gaudit fent un munt de fotos a les magnífiques platgetes i caletes que hi ha entre Platja d’Aro i Torre Valentina: platja de la Rovira, cales de Sa Cova i del Pi, cala de Belladona, el paratge de Cap Roig, les platges de ses Torretes i Can Cristus i, després de creuar un túnel, la petita cala del Forn, cala dels Esculls, cala de la Roca del Paller i el cap de Roques Planes, fins arribar sota la Torre dels Perpinyà, reproducció moderna d’una de les moltes torres de guaita que s’estenien per tota la Costa Brava de de l’edat mitjana , des d’on ja es contempla la badia de Palamós. I, després de passar al costat de la històrica Torre Valentina, aquesta sí original, aixecada a finals del s. XVI, han vingut a retrobar-se amb les qui estàvem plàcidament prenent el sol.

Ens hem banyat una bona estona abans de preparar-nos per començar a caminar junts els darrers quilòmetres sobre els passejos marítims que uneixen les boniques platges de Sant Antoni de Calonge i el gran port de Palamós.

Hem arribat just a l’hora reservada per dinar al restaurant del hotel Marina: hem fet un molt bon dinar de menú, la sobretaula de costum, entre anècdotes, acudits i rialles, i a punt per tornar cap a casa.

Proper tram: de Palamós a Calella de Palafrugell, previst pel 27 de juny!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/eKpPAaRnmoLb5soo7