Aquest matí ens hem trobat com cada dimarts per sortir a caminar, però avui ho hem fet per reivindicar una bona causa: per la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les Persones Grans. I per aquesta ocasió hem anat amb samarretes blanques per fer més visible que formem part d’un mateix grup i un braçalet que ens ha facilitat el Consell Comarcal, a través de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

Hem sigut un grup de prop de 30 persones que, després d’escoltar les primeres paraules de la nostra Presidenta, hem pres molta atenció a la lectura del manifest (veieu-lo clicant-lo al final del post) que han llegit les dues Regidores de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sònia Rodríguez i Núria Rocamora, que, entre altres responsabilitats, comparteixen l’àrea del Punt d’Igualtat.

Tot seguit hem iniciat la caminada per la Via Verda, des de l’Oficina de Turisme del poble fins al poble veí, Castell d’Aro, on ens hem parat uns minuts per refrescar-nos i fer quatre fotos on hi ha la màquina de tren.

Hem retornat, passant pel mig del poble, fins al lloc de sortida. En total haurem fet uns 6kms. Havent acabat l’acte abans del que tenim per costum, algun grupet ha volgut allargar la sortida fent una cerveseta al “Riu d’Or”.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/rJwY3cqJM7G52bsy5

Pdf >>> MANIFEST PELS DRETS DE LA GENT GRAN