Aquest vespre hem pogut gaudir del concert de gòspel que hem organitzat a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) de Girona. Aquest concert s’ha celebrat com a complement a la xerrada “L’Esclerosi Múltiple: la malaltia de les 1.000 cares” que vàrem oferir el divendres 10 de febrer per donar a conèixer molt millor aquesta malaltia.

Dins l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro s’hi han aplegat més d’un centenar de persones que han seguit amb entusiasme el repertori que, amb una alegria i energia contagioses, ens ha ofert la coral Gospel d’Aro. S’ha acabat el repertori amb la cançó “LluitEM” que ha composat la Bego Matesanz expressant el seu sentir davant la malaltia que l’afecta. La Bego no ha pogut acompanyar-nos però hem reproduït la seva cançó i hem cantat plegades la tornada que és un cant a la vida.

Amb la seva important col·laboració, Gospel d’Aro ens ha ajudat a aconseguir una molt bona recaptació per la FEM de Girona. Val a dir que, a part de les persones assistents al concert, s’ha recaptat una bona quantitat de diners a través de la “fila zero”. Per qui no sàpiga què vol dir això, la “fila zero” fa referència a una contribució econòmica a una causa solidària a través de la compra d’entrades per un acte al qual no s’assisteix. Amb tot plegat, doncs, hem aconseguit una recaptació total de prop de 1.700€ que Ermessenda ingressarà íntegrament a la FEM de Girona.

Malgrat la pluja que ha caigut al finalitzar el concert, tothom ha sortit de l’església amb la satisfacció d’haver gaudit una bona estona i d’haver contribuït a una molt bona causa.

Moltes gràcies a Mn. Josep Colomer per oferir-nos l’espai de l’església que té una acústica imponent, moltes gràcies a Gospel d’Aro per la seva col·laboració, moltes gràcies a totes les persones assistents i moltes gràcies a les persones que han participat a la “fila zero”. Moltes gràcies de part d’Ermessenda i de part de la FEM de Girona: la Montse i la Pilar, les dues representants d’aquesta fundació que ens han acompanyat i han presidit l’acte, estaven molt i molt contentes per l’èxit aconseguit.

Com ha dit la nostra Presidenta, ha estat una nit màgica!!!

Més fotos i vídeos >>> https://photos.app.goo.gl/5qfwUigRGkE3rzo1A