Aquest vespre un total de gairebé 100 persones han omplert l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro per assistir al segon concert de gòspel que ha organitzat Ermessenda per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) de Girona. Igual que l’any passat, aquest concert solidari s’ha celebrat com a complement a una xerrada sobre aquesta malaltia, “Esclerosi múltiple: d’on venim, on estem, a on anem?”, que vam oferir el divendres 17 de maig.

Amb un repertori completament diferent del que van oferir en el primer concert, la coral Gospel d’Aro ha complert les expectatives i ha satisfet plenament al públic assistent. També igual que l’any passat, l’acte coral ha acabat amb la cançó “LluitEM”, un cant a la vida, que ha composat la Bego Matesanz expressant el seu sentir davant la malaltia que l’afecta. Però, a diferència de l’any passat, aquest vespre sí que ha pogut assistir al concert i l’ha cantada, amb l’acompanyament de tothom a la tornada que diu així:

Lluitem, lluitem, lluitem per tot això,
que la vida és força i només es viu un cop.
Lluitem, lluitem, lluitem sense parar,
que la vida és vida i ens espera un nou demà.

L’any passat va caure una tempesta impressionant, però avui ha fet un sol ben estiuenc i això ens ha permès gaudir, al jardí de l’església, del berenar amb que Ermessenda ha volgut contribuir a l’acte, oferint a tots els presents, públic i coral, una copa de cava i un bon tros de la seva ja emblemàtica “coca Ermessenda” que elabora la Pastisseria Reverter de Girona, seguint una recepta molt antiga que es va trobar al Monestir de monges benedictines de Sant Daniel de Girona i amb la que el 2015 es va celebrar el mil.lenari d’aquest monestir, fundat el 1015 a partir de la venda de l’alou de Sant Daniel a la comtessa Ermessenda i el seu espòs, el comte Ramon Borrell. Tant el cava com la coca han acabat de satisfer a tothom i, aprofitant el bon temps, s’ha fet una bona tertúlia en aquell espai tan agradable.

Amb aquest acte novament s’ha aconseguit, amb tota seguretat, una molt bona recaptació per la FEM de Girona i és que, a part de les persones assistents al concert, moltes altres persones hi han participat a través de la “fila zero”. Tota la recaptació aconseguida, un cop revisat tot plegat, serà ingressada íntegrament per Ermessenda a la FEM de Girona. Es comunicarà oportunament a tothom.

Per segona vegada, moltes gràcies a Mn. Josep Colomer per oferir-nos l’espai de l’església que té tan bona acústica, moltes gràcies a Gospel d’Aro per la seva col·laboració, moltes gràcies a totes les persones assistents i moltes gràcies a les persones que han participat a la “fila zero”. Moltes gràcies de part d’Ermessenda i de part de la FEM de Girona: la Montse i la Pilar, les dues representants d’aquesta fundació que ens han acompanyat i han tancat l’acte abans de sortir al jardí, estaven molt satisfetes per l’èxit aconseguit.

Gràcies, gràcies, gràcies!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/Z7miTN2u4DhWqfYG6