Ermessenda ha estat present durant tota la Diada de Sant Jordi a la Plaça Mn. Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro, dins la festa que ha organitzat l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, amb tres parades ben guarnides, oferint roses vermelles, llibres de segona mà de tota mena, manualitats especialment fetes per avui i articles de “merchandising”, tot a favor de l’Associació Contra el Càncer de Girona (ACCG).

També hi ha estat present de 11:00 a 12:00h del matí amb una ballada de sardanes ben organitzada per la “Colla Ermessenda” amb la col·laboració de la nostra sòcia i amiga Carolina S.. La ballada ha comptat amb la participació de força gent del poble que no forma part de la colla (qui sap si més endavant!). Hem aprofitat per informar a tothom que ha mostrat un cert interès de que ens poden trobar cada tercer dissabte de mes a la Plaça del Mercat.

Durant el migdia i bona part de la tarda fins a les 18:00h, que és quan ha començat la festa infantil, hem aprofitat moments de menys activitat per seguir fent ressò de la sardana, amenitzant la plaça amb la cançó “Coti x coti”, que s’ha fet tan popular entre el jovent, i aconseguint fer ballar a mainada, joves i no tan joves que passaven i s’ens hi afegien amb entusiasme.

Durant tot el dia i gràcies a la continuada col·laboració de un bon grapat de voluntàries, hem pogut fer una bona presentació del Projecte Multisensorial, fins i tot amb la confecció “en directe” d’articles multisensorials que van dirigits sobre tot a gent gran i a mainada que requereixen una atenció especial.

Hem aconseguit vendre pràcticament totes les 50 roses que portàvem, una gran quantitat de llibres, tant infantils com per a gent adulta, i una més que considerable quantitat de manualitats i articles de “merchandising”. Per tant, hem aconseguit una bona recaptació per l’ACCG.

Tot plegat, durant tota la Diada, ha tingut una molt bona acollida i tant l’equip de voluntàries i voluntaris que hi han participat com l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro n’han quedat molt satisfets! Moltes gràcies a tothom que hi ha contribuït d’una o altre manera!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/62cPV7pouFtfGjgn9