Ja fa temps que us ho volem explicar però, ara pendents d’una signatura, ara per vacances, ara pendents d’una clau, … , han anat passant els dies i les setmanes. Però ara sí, ja ho hem engegat! Us ho expliquem tot seguit:

A primers de juliol Ermessenda va signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro pel qual participarà en la selecció i recollida, en l’emmagatzematge i en l’oferiment a la ciutadania del poble, associacions o entitats ubicades al municipi productes retirats a la deixalleria, que es troben en bon estat i poden re-aprofitar-se.

Aquests productes, que nosaltres, per simplificar, anomenem “indultats” es dipositaran en un espai tancat i reservat dins la mateixa Deixalleria Municipal que s’ha convingut en identificar com a “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” i seran gestionats seguint en tot moment un reglament d’ús que s’ha dissenyat expressament per aquesta gestió.

Ermessenda considera que aquesta col·laboració s’emmarca dins el nostre macro projecte mediambiental anomenat 3R (recordeu? Reduir, Reutilitzar i Reciclar?). Es tracta d’una iniciativa molt ambiciosa per la qual ens anirà molt bé poder comptar amb l’ajuda d’un bon equip de voluntàries i voluntaris.

De moment, ja hem decidit que:

  1. Per organitzar aquest equip, coordinar les tasques relacionades amb “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” i totes les que tinguin a veure amb el projecte mediambiental 3R, treballarem els dimecres de 10:30 a 13:00h en el mateix espai reservat.
  2. Farem una inauguració oficial de “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” que ja comunicarem oportunament.
  3. Després de la seva inauguració, les tasques d’atenció i servei als usuaris es duran a terme els primers dissabtes de cada mes, respectant l’horari d’obertura de la deixalleria.

En seguirem parlant perquè hi ha moltes idees per posar en pràctica i creiem que serà una iniciativa molt ben valorada per part de la ciutadania de Santa Cristina d’Aro. Per cert, us agrada el logo que ha escollit l’equip de la Regidoria de Medi Ambient? Psicodèlic? Vintage? No el trobeu molt original?

Esteu ben atents a les novetats de “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” i, si voleu formar part del equip de voluntàries i voluntaris, ens ho feu saber, perquè quants més serem més feina farem!!!