Com sabeu, des de finals de novembre fins a mitjans de desembre vàrem posar en marxa tres graelles de números per recaptar diners per la campanya de La Marató de TV3. Gràcies a la participació de més de 130 persones, entre associades, familiars, amistats, …, amb aquesta iniciativa (que ha estat el tercer any que hem gestionat) vàrem aconseguir recaptar 3.000€, dels quals 2.250€ ja es van ingressar el mateix diumenge 17 de desembre, coincidint amb el dia oficial de La Marató de TV3, al compte bancari d’aquesta organització. Estem molt satisfetes amb aquesta aportació prou important!

La resta, 750€, estaven destinats a tres premis de 250€ per qui hagués participat a les graelles amb el número que coincidís amb les dues darreres xifres del primer premi del sorteig de La Grossa de Cap d’Any celebrat el 31 de desembre de 2023. Doncs bé, el primer premi de La Grossa de Cap d’Any va resultar ésser el 080702 i, per tant, les persones guanyadores dels premis han sigut les qui van participar a les graelles amb el número 02:

  • Carme Condom (per la primera graella)
  • Xavier Boix i Xesca Bertrán (per la segona graella)
  • Carme Condom (per la tercera graella)

Enhorabona a totes tres!!!

I aquest matí, aprofitant la primera sortida de l’any amb el grup de senderisme dels dimarts, la nostra Presidenta, la Pepa, ha fet entrega dels premis corresponents.