Per fi, després de més de dos anys d’espera per culpa de la pandèmia del covid19, aquest migdia hem pogut fer entrega de la primera comanda post-covid dels nostres braçals multisensorials.

En els darrers dos mesos hem fet una feina molt intensa de recuperació del nostre estimat projecte multisensorial amb les actuacions següents:

  • Tres reunions de presentació a la Direcció de les residències de Gent Gran de Palafrugell, de Sant Feliu de Guíxols i de Palamós.
  • Dues reunions posteriors de presentació als Equips Responsables de cuidar a les àvies i avis de les residències de Gent Gran de Palafrugell i de Palamós.
  • Una trobada de Portes Obertes al Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro per presentar el projecte a la ciutadania en general i a les nostres sòcies i als nostres socis en particular.
  • Una important difusió a través de la nostra web i de les nostres xarxes (correu electrònic, whatsApp, Facebook i Instagram).
  • Una exposició (encara vigent) dels braçals a la Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro.
  • Posta en marxa, després de l’aturada pel covid19, dels tallers de confecció de braçals amb un bon equip de voluntàries (encara no tenim cap voluntari!).

Gràcies a tota aquesta feina, hem aconseguit convèncer a moltíssima gent dels grans beneficis que aporta l’ús dels braçals multisensorials, tant per les persones usuàries, com per les persones que tenen al seu entorn, com, fins i tot, per les persones voluntàries que els confeccionen. És per això que creiem que, a partir d’ara, rebrem un munt de comandes que, de ben segur, podrem satisfer sense cap dificultat.

En aquest post no explicarem de nou el projecte (el podeu veure en varis llocs d’aquesta web), només farem èmfasi en que els braçals tenen un valor incalculable per tot el que aporten però que són totalment gratuïts.

Doncs bé, el motiu d’aquest post és deixar testimoni de l’entrega de la primera comanda (nosaltres en diem “pedidu”) de 23 braçals personalitzats que han estat lliurats a la residència de Gent Gran de Palafrugell per les nostres companyes Janette H. i Àngels H..

Aquesta comanda s’ha anat preparant en els darrers dies per part de l’equip de voluntàries. Esperem que les àvies i avis que els rebran els puguin gaudir moltíssim i puguin percebre l’estima amb que han estat confeccionats. I esperem també que resultin una molt bona eina d’ajuda per les persones cuidadores. Ja ens ho explicaran!!!

Moltes gràcies a tothom que està ajudant a que aquest projecte sigui una realitat!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/pPpjSLs65wLZjsUR9