Avui s’ha celebrat la Fira de Nadal a Santa Cristina d’Aro. Ha estat organitzada per l’Ajuntament amb una programació molt completa i variada. El nucli de la fira ha estat una vintena de carpes que han acollit a la majoria d’entitats, associacions i comerços del poble. Ha estat una jornada molt interessant que ens ha permès conèixer-nos millor i trobar possibles sinergies entre les diferents activitats.

Ermessenda també hi ha participat i hem aprofitat per presentar el nostre gran projecte “Multisensorials” que ha tingut molt bona acceptació per part de tothom que s’ha apropat a la nostra paradeta. Els colors, les diferents textures i l’originalitat dels objectes que hi hem exposat han cridat molt l’atenció i hi ha hagut molta gent que volien comprar-los i altres que ens han aportat algunes idees que, de ben segur, estudiarem. Per qui encara no coneix aquest projecte, us animen a fer-hi una ullada dins aquesta mateixa web.

I què dir del naixement fet de ganxet per la Rosa M. A. i que li ha donat un caire encara més nadalenc a la paradeta! Ha estat més que fotografiat per tothom que l’ha vist. Quina passada, Rosa M!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/S2unn7ymYTsrQ2hJ8