El dijous 17 de febrer al vespre ens van fer una primera entrevista a TV Costa Brava dins l’espai MAG TV i vàrem tenir l’oportunitat d’explicar una miqueta qui som l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda. Sense cap guió preestablert, l’entrevistador, en Pere Gàmiz, ens va conduir per temes tan diversos com ara: per què ens vàrem inspirar en Ermessenda de Carcassone pel nom de l’associació? què fem per treballar la igualtat? com afrontem la problemàtica de la violència masclista? També vàrem parlar de les nostres activitats de senderisme i caminades, excursions i sortides culturals, xerrades de diferent temàtica, …, projectant algunes fotos que en Pere va escollir de totes les que anem publicant al nostre Facebook. I vàrem poder explicar una mica per sobre el nostre projecte sobre multisensorials i algunes de les campanyes mediambientals que hem engegat recentment. Per exemple, a en Pere, com a nosaltres, li va cridar molt l’atenció un dels primers resultats de la nostra campanya “Santa Cristina d’Aro neta de… burilles” on una sola persona ha recollit en una sola hora una mitjana de 640 burilles!!!
Molt agraïdes per aquesta oportunitat que ens ha brindat TV Costa Brava a través de la seva Directora, Lluïsa Martínez, qui, com a dona, ha entès molt bé els nostres objectius, com els treballem i, a vegades, lluitem, quin és el nostre tarannà i la nostra implicació i responsabilitat en tot el que fem des de l’associació.

Confiem que aquesta haurà estat la primera de moltes més entrevistes que podrem fer d’ara endavant per difondre amb més detall cadascuna de les nostres activitats i i totes les vessants dels nostres projectes (multisensorial i mediambiental).

Podeu veure l’entrevista complerta en la gravació que ens han facilitat i que està penjada en el canal Youtube.

Entrevista a Ermessenda 17/02/22 per TV Costa Brava dins l’espai MAG TV.