Aquesta tarda s’ha celebrat el primer Festival del Reciclatge, organitzat per la Regidoria del Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro. A la Plaça Baldiri Reixac s’hi han pogut veure dos trucks molt interessants, el Reparatruck i el Didaltruck, que ensenyaven com arreglar petits electrodomèstics i com regenerar roba usada; s’hi han pogut veure també vàries carpes informatives que explicaven com fer compostatge, com serà el nou sistema de recollida de residus “porta a porta”, …; i inflables, jocs infantils amb andròmines, música, xocolatada, …

I, és clar, no hi podia faltar Ermessenda! Hi hem tingut també una carpa informativa on hem pogut explicar a tothom qui s’hi ha interessat quins són els nostres projectes i activitats en general i tot el que fa referència al medi ambient en particular. I, sobre tot, hem pogut explicar què són Els Encants de Santa Cristina d’Aro recentment inaugurats i que han tingut tan bona rebuda per part de la població.

Ha estat una molt bona iniciativa que ha captat l’atenció de molta gent de totes les edats. Mica en mica, granet a granet, pot-ser sí aconseguirem que Santa Cristina d’Aro esdevingui un poble amb molta consciència mediambiental!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/KaeGXTY4WccPcdiz6