Ja fa dos anys que des d’Ermessenda vàrem tirar endavant una nova iniciativa per participar a La Marató de TV3. En aquests dos anys va consistir inicialment en una graella de 100 números que vàrem fer córrer, sobre tot per whatsApp, entre tots els xats actius de les diferents activitats que duem a terme. Però, com que la graella de 100 números va quedar curta, en vàrem fer córrer dues més.  Per tant, amb una mica més de feina, però amb molta il.lusió, vàrem aconseguir cada any assignar 300 números i recaptar un total de 1.500€, dels quals, 1.125€ van ingressar-se al compte bancari de La Marató de TV3.

Doncs bé, enguany hem decidit ésser molt més agosarades i, seguint amb la mateixa iniciativa, ens hem animat a fer una única mega graella de 1.000 números!!! Hem pensat que com que som més de 300 persones associades i simpatitzants, toca a una mitjana de poc més de 3 números per capPerò si entre totes i tots en fem molta difusió (familiars, amistats, companys de feina, veïnatge, botiguers,…), vés que no tornem a quedar curtes i haguem de fer una segona mega graella!!!  Us imagineu? Si aconseguim assignar els 1.000 números, haurem recaptat 5.000€ , dels quals 4.500€ s’ingressaran també al compte bancari de La Marató de TV3.

Doncs, au vinga, us animem a participar-hi i a fer-ne molta difusió per aconseguir aquest objectiu!

Reproduïm tot seguit el text que figura al peu de la mega graella amb les normes de funcionament:

“L’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro, amb aquesta iniciativa, vol contribuir a la campanya de la Marató de TV3 que enguany destinarà el que es recapti a les malalties cardiovasculars. Cada casella/número val 5€. Si aconseguim omplir tota la graella, haurem recaptat 5.000€. Els números premiats seran els que coincideixin amb les tres darreres xifres del primer, segon i tercer premis de La Grossa de Cap d’Any que es celebrarà el 31 de desembre de 2022. I les persones afortunades rebran 300€, 150€ i 50€, respectivament. La resta de la recaptació (4.500€) la ingressarem al compte bancari de la Marató de TV3 (ES94 2100 0555 34 0202122222) i publicarem el justificant del ingrés. El pagament per a fer efectiva la compra dels números s’ha de fer preferiblement mitjançant l’aplicació Bizum al mòbil 629.51.77.59 (Carme Condom, Secretària i Tresorera d’Ermessenda). La graella s’actualitzarà, com a mínim, un cop al dia i es farà arribar per whatsApp als xats d’Ermessenda i, si cal, al whatsApp particular de tothom que s’hagi assignat algun número i no estigui en cap dels xats. En cas de que una setmana abans del sorteig, el dia 24 de desembre, no s’hagin pogut assignar tots els números de la graella i els premis quedin deserts, seguirem intentant-ho fins a aconseguir-ho. En aquest cas, els premis aniran amb el primer i segon sorteig de El Trio que es faci un cop completada la graella.”

Si voleu assignar-vos números, ho comuniqueu per whatsApp al 629.51.77.59, doncs el procés ha d’ésser molt immediat per tal d’evitar que es demanin números ja assignats.

Bum, bum!!! La Marató sempre batega!!! Moltes gràcies a tothom!!!