Tal i com vam explicar fa uns dies, Ermessenda va participar a la festa de la Diada de Sant Jordi de Santa Cristina d’Aro amb tres parades on es van oferir roses vermelles, llibres de segona mà de tota mena, manualitats especialment fetes per l’ocasió i articles de “merchandising”, tot a favor de l’Associació Contra el Càncer de Girona (ACCG), entitat amb qui col.labora des de l’any passat.

Vam aconseguir vendre pràcticament totes les 50 roses que portàvem, una gran quantitat de llibres, tant infantils (37) com per a gent adulta (19), i una més que considerable quantitat de manualitats i articles de “merchandising”.

Val a dir que els llibres (de segona mà) es van vendre a un preu totalment simbòlic (1€ els infantils i 2€ els altres). Gràcies a això vam poder assolir dos objectius: per una banda, incentivar la lectura a un preu molt popular i, per altra banda, assegurar una aportació per l’ACCG.

El mateix dia de Sant Jordi ja es va dipositar un import de 20€ a la guardiola de l’ACCG i avui hem fet un ingrés de 160€ més al seu compte bancari.