Aquest matí, després de l’entrega de premis als guanyadors de les graelles (veieu el post anterior) i d’un petit esmorzar per agafar forces, ens hem reunit al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro les 20 persones integrants (16 dones i 4 homes) dels dos equips inscrits a la cursa solidària Oxfam Trailwalker de 10kms en representació d’Ermessenda: “Ermessenda 1” i “Ermessenda 2”.

Un cop repartits els dorsals, les motxilles i altres obsequis de l’organització, hem anat cap a la zona de l’escenari i del arc de sortida on ens hem fet fotos i hem ballat desfermades al ritme del “Sweet Caroline” i de la sardana que han posat de moda els “The Tyets”. I ho hem fet acompanyades de la Regidora d’Esports de Santa Cristina d’Aro, l’Anna Buxó, qui ens ha manifestat la seva satisfacció per la nostra participació a la cursa.

A les 11:00h han donat el tret de sortida i hem començat a caminar, tot “xino-xano”, per fer els gairebé 10kms del trajecte fins al Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Hem arribat, sense dificultat, els dos equips junts just a l’hora prevista: a les 13:00h. Més fotos, aigua, sucs, fruita i, fins i tot, un plat d’arròs boníssim que l’organització oferia a totes les persones participants a la cursa.

Ha estat una nova experiència col.lectiva que, a part de la seva vessant solidària, ens ha permès seguir estrenyent llaços d’amistat dins la família Ermessenda. I, com no podia ésser d’una altra manera, hem acabat amb un dinar, acompanyades de la nostra Presidenta, M. Josep León, i d’alguns marits a qui hem d’agrair la seva gran ajuda en la logística del transport.

Aquesta vegada hem dinat al restaurant “Can Sureda” a Santa Cristina d’Aro, on hem menjat i begut la mar de bé sota un gran tendal a la terrassa, per si plovia. I ho ha fet! Però ho ha fet quan ja estàvem drets, pagant per marxar, després d’una llaaarga sobretaula. Per tant, tot ha anat rodó!

Ens ha agradat tant l’experiència que us animem a que l’any vinent us hi apunteu totes i tots!!! Som-hi?

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/zJ9YfEsW3N8VUJuJ7