Aquest matí Ermessenda ha participat a la Trailwalker 2024, a la modalitat de 10kms, amb tres equips de 10 persones cadascun. En total, doncs, 30 participants (23 sòcies i 7 socis) que amb molt d’entusiasme ens hem trobat a les 10 del matí al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro.

Després de posar-nos les nostres samarretes, els dorsals, les cintes, els buffs, (els mitjons els hem deixat per la propera),…, de fer-nos unes quantes fotos com a testimoni de la “gesta” que anàvem a assolir i després de cantar i ballar, com les/els qui més, al ritme de la música que ha posat l’Organització en el punt de sortida, a les 11:05h hem començat a caminar a pas lleuger per fer el tram de 10kms que va des del mateix pavelló fins al Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols.

Els primers en arribar ho han fet al cap de 1h i 45′ i la resta hem anat arribant amb pocs minuts de diferència. Hem fet un molt bon paper, millorant els resultats de l’edició anterior.

Hem esperat a retrobar-nos totes i tots plegats i hem creuat l’arc de l’arribada, al crit d’Ermessenda!, amb la satisfacció d’haver aconseguit els nostres propòsits: participar contribuint a la causa solidària, caminar compartint el recorregut, ara amb unes/uns i ara amb altres, fent petar la xerrada i fomentant la companyonia que ens caracteritza.

Acabada la cursa, hem retornat cap a Santa Cristina d’Aro i un grup de 22 persones (participants i alguns acompanyants) hem anat a dinar al Restaurant Costa Brava, al Club de Golf de Santa Cristina d’Aro. Hem dinat i begut (uns més que altres) molt bé i, després de la sobretaula de rigor, ens hem acomiadat amb el convenciment de que ho tornarem a fer.

Moltes gràcies a tothom que ha contribuït a fer possible aquesta petita “gesta”!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/LSzsALhkf3kZYfGf6