Aquest matí hem participat en el primer Correpoble del Baix Empordà. És tracta d’una cursa popular que pretén fomentar el moviment esportiu municipal a través del “running”. El Correpoble vol implicar a tots els municipis del Baix Empordà en una festa de l’esport popular. Es tracta d’una competició per equips en la qual cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi.

L’organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà amb la col·laboració de les àrees i departaments d’esports de Begur, La Bisbal d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell d’Aro-Platja d’Aro-S’Agaró, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí-Estartit.

Nosaltres érem 15 persones d’Ermessenda que hi hem participat lluint cadascú la samarreta del seu poble: 10 amb la samarreta vermella i blanca de Santa Cristina d’Aro que ha comptat amb un total de 67 participant@s, 4 amb la samarreta multicolor de Sant Feliu de Guíxols i 1 amb la samarreta blanca i vermella de Castell d’Aro – Platja d’Aro – S’Agaró.

Hem fet 10kms en una ruta circular sortint de Palamós passant per mar i muntanya i descobrint la bellesa de l’entorn palamosí. Ens ha plogut una estona en el darrer tram de la ruta, però ha estat una molt bona i simpàtica experiència que hem acabat (uns abans que altres) sense cap dificultat i la majoria ens hem permès arrodonir la jornada amb un bon dinar al restaurant “Vall.llòbrega” d’aquesta localitat.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/C3DfLPY2iz6135fK8