Com sabeu, Ermessenda sempre s’ha solidaritzat amb la campanya de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que enguany, sota el lema “La Marató que dona llum”, té com a objectiu sensibilitzar sobre la salut sexual i reproductiva. Serà la primera vegada que La Marató es dedica a aquesta temàtica, que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida.

Serà la quarta vegada que Ermessenda participa a La Marató de TV3 amb les graelles de números i ens satisfà molt recordar que en els darrers tres anys, amb la participació de sòcies, socis, familiars i amistats, ha contribuït a La Marató de TV3 amb un total de 6.435€ (1.125€ els anys 2020 i 2021 i 4.185€ l’any 2022). Gens malament, no trobeu?

L’any passat, si ho recordeu, ens vàrem atrevir amb una mega graella de 1.000 números que, francament, va costar molt poder omplir. Per tant, enguany hem decidit tornar a les graelles de 100 números (del 00 al 99), però augmentem a 10€ el preu de venda de cada casella/número que participarà en un sorteig tal i com us expliquem al peu de la graella.

A veure si us animeu i la compartiu amb els vostres familiars i amistats i podem omplir moltes més graelles. Ens hem posat com a objectiu omplir 4 graelles. Si ho aconseguim, podrem ingressar 3.000€ a La Marató de TV3 i repartir 250€ de premi a cadascuna de les quatre persones que tinguin el número que coincideix amb les dues darreres xifres de La Grossa de Cap d’Any.

Reproduïm tot seguit el text que figura al peu de la mega graella amb les normes de funcionament:

“L’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro, amb aquesta iniciativa, vol contribuir a la campanya de la Marató de TV3 que enguany destinarà el que es recapti a les malalties relacionades amb la sexualitat i la reproducció. Cada casella/número val 10€. Si aconseguim omplir tota la graella, haurem recaptat 1.000€. El número premiat serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del primer premi de La Grossa de Cap d’Any que es celebrarà el 31 de desembre de 2023. La persona afortunada rebrà la quarta part de la recaptació (250€) i la resta de la recaptació (750€) la ingressarem al compte bancari de la Marató de TV3 (ES94 2100 0555 34 0202122222) i publicarem el justificant del ingrés. Si veiem l’oportunitat de fer més d’una graella, l’aprofitarem i hi haurà tantes persones guanyadores com número de graelles. El pagament per a fer efectiva la compra dels números s’ha de fer preferiblement mitjançant l’aplicació Bizum al mòbil 629.51.77.59 (Carme Condom, Tresorera d’Ermessenda). La graella s’actualitzarà, com a mínim, un cop al dia i es farà arribar per whatsApp als xats d’Ermessenda i, si cal, al whatsApp particular de tothom que s’hagi assignat algun número i no estigui en cap dels xats. Per això és imprescindible que cada casella tingui nom i cognoms i telèfon de contacte (que no es mostra).”

Si voleu assignar-vos números, ho comuniqueu per whatsApp al 629.51.77.59, doncs el procés ha d’ésser molt immediat per tal d’evitar que es demanin números ja assignats.

Moltes gràcies a tothom!!!

Podeu veure com és la graella de la que us parlem si cliqueu aquí