Aquest matí a les 9:00h ens hem retrobat al pàrquing de sorra de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro un bon grup de 22 persones, la majoria sòcies i socis d’Ermessenda, de les qui acostumem a trobar-nos els dimarts al matí per fer senderisme i, sobre tot, de les qui anem fent el Camí de Ronda de la Costa Brava (ja hem fet de Blanes a Calella de Palafrugell). Teníem pendent un esmorzar-forquilla a l’Ermita de Sant Grau d’Ardenya, des d’on hem sortit un parell de vegades per a fer, de baixada, dos dels trams del Camí de Ronda i avui ha estat el dia escollit per anar-hi.

Aquest esmorzar-forquilla tenia dos objectius: 1) conèixer l’ermita que en ambdues ocasions hem trobat tancada, perquè només obren els caps de setmana i 2) ésser la primera trobada per organitzar el següent tram del Camí de Ronda (de Calella de Palafrugell a Tamariu), previst pel proper dimarts 26 de setembre.

Però què ha passat? Doncs que quan hem arribat a l’ermita i ens hem trobat la taula parada, allà ningú ha pensat de parlar de la Costa Brava; hem anat a per feina: amanides, botifarres i cansalada, mongetes i escalivada, pa amb tomàquet, vi de pagès, coca i cafès!!!

Per a qui no hi hagi anat mai, es tracta d’un lloc força especial, molt recomanable: en Grau (el responsable del local) i la seva família fan la carn en una enorme barbacoa que tenen en el pati de l’ermita (això sí deixant-te ben “perfumat”!), i et serveixen amb destresa i eficiència el menjar i beure, tot de bona qualitat.

Ens hem entretingut fent, com de costum, un “petit” reportatge fotogràfic i quan ja marxàvem ens hem trobat amb alguns vehicles força peculiars que participaven en la Concentració de Clàssics a Tossa de Mar.

Ha estat un matí agradable i diferent, amb gent maca, com sempre, que ja reclamen una nova trobada (pot-ser a Els Metges, a Les Gavarres). Hi pensarem!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/vXWmLPQEnSn3dtt18