Malgrat durant l’estiu es mantenen algunes activitats (iogues i Txi-Kung), encetarem el curs de sardanes (tots els mesos d’estiu) i seguirem treballant per la programació del proper curs, avui hem fet una petita festa de cloenda del que ha estat el gruix del curs 22-23 d’Ermessenda.

Hem sortit a les 9:00h del matí, trobant-nos a la platja de Sant Pol per anar caminant fins la platja de Sa Conca (igual que divendres passat amb marxa nòrdica). Allà, tot i que l’aigua estava força brava, ens hi hem ben refrescat mentre hem esperat que arribessin la Candy i altres companyes per fer una sessió de ioga a la sorra. Ha estat un matí ben agradable, on no hi han faltat les rialles i la jugaresca dins i fora de l’aigua, amb les fotos corresponents.

A les 12:30h hem començat a recollir per anar (en cotxes o a peu) al restaurant “Casa Brinda” on teníem taula reservada per 24 persones a les 13:30h. Hem fet un aperitiu a la terrassa per esperar l’arribada de tothom i, quan hi hem sigut totes i tots, hem entrat al menjador per dinar, brindar per tothom, desitjar-nos un molt bon estiu i un retrobament ben proper. Ara a moltes companyes els toca fer d’àvies-cangur durant bona part de l’estiu. Per tant, a algunes costarà veure-les en les properes setmanes.

Dona gust participar d’aquestes trobades que desprenen tanta companyonia i ganes de passar-ho bé!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/8DEGzRgDhzog5tPRA