Avui hem tancat la mega graella per La Marató de TV3 que vàrem començar a mitjans de novembre. Ens vàrem posar un objectiu molt ambiciós i ha suposat un bon esforç, però hem estat molt a prop d’assolir-lo. Amb la participació d’unes dues-centes seixanta persones, dels 1.000 números que tenia la mega graella, n’hem venut 867!!! No oblidem que els dos anys anteriors en vàrem vendre només 300 (tres graelles de 100 números). Per tant, ha estat un gran èxit!!!

Cada número valia 5€ i, a part de la pròpia aportació a La Marató de TV3, es sortejaven tres premis de 300€, de 150€ i de 50€, en combinació amb les tres darreres xifres dels tres primers premis de La Grossa de Cap d’Any que s’ha sortejat aquest migdia.

La Junta Directiva d’Ermessenda va acordar invertir en aquesta mega graella l’import que va quedar pendent d’assignació del total aconseguit en la subhasta per Ucraïna que vàrem celebrar el 8 de maig passat i que, segons es va aprovar en la darrera Assemblea General Ordinària, s’havia de destinar a La Marató de TV3 si no es podia assignar abans d’acabar l’any.

Estem molt i molt satisfetes del resultat obtingut, perquè el primer i el tercer premi han tocat justament a dos números procedents de la subhasta (el 829 i el 158, respectivament). Per tant, l’aportació total per La Marató de TV3 ha sigut de 4.185€ que hem ingressat aquesta mateixa tarda al compte bancari de la Fundació per La Marató de TV3. El segon premi, el 232, li ha tocat a Patrícia Martínez, veïna de Santa Cristina d’Aro, a qui hem felicitat i a qui també li hem ingressat aquesta tarda els 150€.

Ho hem anat dient des de que vàrem començar amb aquesta iniciativa, però ho volem reiterar: moltíssimes gràcies a tothom qui hi ha participat amb un, dos, tres o més números: tots han sumat i han fet possible aquest nou èxit. La causa s’ho val! Bum, bum!!!