Encara amb la “ressaca” de la intensa sortida d’ahir per Barcelona, aquest matí hem quedat a les 9:30h en el pàrquing del restaurant “Can Xerta”, a prop de l’Oficina de Turisme per anar caminant fins La Font Picant per celebrar la festa de cloenda de l’any 2023 i fer cagar el Tió d’Ermessenda. Amb els barrets nadalencs fèiem molta patxoca!

Hem estat un grup de 22 persones que, amb l’entusiasme que ens caracteritza, quan hem arribat a l’esplanada on hi ha la font, ens hem repartit en petits grupets i ens hem endinsat per les zones més boscoses per buscar el Tió d’Ermessenda. S’ha tardat més que l’any passat a trobar-lo i ha estat l’Anna M. qui ho ha fet. Molt bé Anna!!!

L’hem tapat amb una manteta i, mentre el Tió agafava escalfor, nosaltres agafàvem energies menjant coca i bevent cacaolats, sucs,…

Tot seguit hem fet una rotllana i, per entrar en calor, hem ballat una mica assajant la cançó del “caga tió” que després, en grupets de quatre, hem cantat picant de valent per fer cagar el Tió d’Ermessenda que ha estat prou generós amb tothom: talla-pizzes, escalfadors de mans, guants sense dits súper suaus, llibretes, bolígrafs, draps de cuina, pots de ceràmica i de vidre,…

Ha estat una estona ben divertida que, una vegada més, ha aportat el caliu d’Ermessenda a totes i a tots els qui hi hem pogut participar.

Que passeu unes molt bones festes, un Bon Nadal i que entreu a l’Any Nou amb salut i prou energia per gaudir de la vida!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/DegxHoX8n2Mxs5ff9