Aquest matí hem inaugurat, tal i com estava previst, el nou espai ubicat dins la Deixalleria Municipal que, sota el nom de “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” i a partir d’avui, oferirà, tots els matins dels primers dissabtes de cada mes, la possibilitat d’adquirir gratuïtament articles que han estat deixats a la deixalleria però que han estat “indultats” per donar-lis una segona oportunitat d’ús. Es tracta d’un nou servei que gestionarà l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro d’acord a un conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

Aquest espai ha estat preparat amb molt d’entusiasme per un bon grup de voluntàries i voluntaris, encapçalat per la Janette i l’Àngels, membres de la Junta Directiva d’Ermessenda. Els articles arreglats, nets i ben disposats en els prestatges feien molt goig; tanmateix semblava una botiga de regals.

La inauguració ha estat un gran èxit, amb una assistència de públic molt superior a la prevista i amb l’assistència especial de l’Alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Lourdes Fuentes, del Regidor de Medi Ambient, David Segarra, d’altres membres de l’Ajuntament i de la Presidenta d’Ermessenda, Pepa León.

En aquest primer dia, seguint el protocol d’actuació acordat entre l’Ajuntament i Ermessenda, ja s’ha fet entrega d’una gran quantitat d’articles (màxim dos al mes per cada persona usuària) que han estat doncs rescatats i que seran d’utilitat pels seus nous propietaris.

El matí ha transcorregut amb molta animació i, a part de complir el seu objectiu principal, ha suscitat l’interès de moltes persones en conèixer la nostra associació i els nostres projectes en general i el projecte mediambiental 3R en particular.

Moltíssimes gràcies a la Janette i a l’Àngels, al nombrós grup de voluntàries i voluntaris, a les persones (sòcies i no sòcies d’Ermessenda) assistents a la inauguració, a les persones (sòcies i no sòcies) que ja s’han estrenat com a usuàries del servei, a tots els membres assistents de l’Ajuntament i a la Pepa per fer possible que aquest acte hagi estat un gran èxit.

En seguirem parlant!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/SXExkEYJLNGfBTDXA