Amb molta emoció i entusiasme aquesta tarda hem començat un dels cursos que, de ben segur, ens permetrà ballar sardanes amb absoluta professionalitat.

Dijous passat vàrem tenir una reunió prèvia amb el nostre professor, l’Àngel Campoy, qui, amb una amabilitat extraordinària i de manera totalment altruista, s’ha ofert per ensenyar-nos tot el que ell sap, que és molt, de sardanes. A la reunió es van acabar de decidir alguns aspectes de la logística i, el més important, com organitzar els dos grups, entre els qui en saben una miqueta i els que s’iniciaran amb aquest curs. Ara mateix som un total de 33 persones les qui ens hem interessat per seguir aquests cursos.

Doncs bé, aquesta tarda, a la plaça Mn. Baldiri Reixac on hem estat de meravella, hem començat els qui en sabem una miqueta i ho hem fet amb els curts, però ja ens hem animat a intentar comptar. Ho hem fet prou bé, no Àngel?

L’anhel de l’Àngel i l’objectiu d’aquests cursos és que aconseguim formar una bona colla sardanista que ens permeti trobar-nos ballant sardanes en aplecs i festes majors arreu de les nostres comarques, al so de tenores i flabiols. Serà genial!!!