Seguint amb la nostra col·laboració a l’Escola Pedralta, dins el projecte anomenat “Arquitectura de les Persones”, per apropar a tot l’alumnat de 1er a 6è al món de la sardana, aquesta setmana ja hem fet tres sessions més: la primera sessió, ahir dilluns, a totes les nenes i nens de 4rt (un@s 40, de 9/10 anys), a l’hora d’Educació Física amb en Lluís, i avui les altres dues sessions als dos grups (per separat) de 6è (nenes i nens de 11/12 anys), a l’hora de Música amb en Miquel.

Igual que a les anteriors sessions de la setmana passada amb la mainada més petita, nosaltres ens ho hem passat molt bé, resultant una molt grata experiència, i també hem aconseguit una fluida interactuació, treballant també el concepte de rotllana inclusiva i la presentació de la cobla amb tots els instruments. Però hem introduït un bon repàs a l’origen i evolució històrica de la sardana, com element molt emblemàtic dins la cultura catalana.

Amb aquests grups hem treballat més els passos curts i llargs i hem ballat la “Santa Espina” i, com no, el “Coti x Coti”!

Ens queden encara els grups de 3er (divendres) i 5è (la setmana que ve).

Per tal d’engrescar-l@s a venir a practicar amb nosaltres els dissabtes que ballem sardanes a la Plaça del Mercat de Santa Cristina d’Aro, hem entregat a l’escola uns “flyers” amb un disseny especial per a la mainada (veieu-lo tot seguit):