Si aquesta nit heu assistit a la xerrada “Lluita sindical a favor de la igualtat” (érem més de 40 persones), haureu assistit també, quan ha acabat, a l’acte de nomenament de l’Ermessenda d’Honor 2024 que enguany hem decidit atorgar a la nostra sòcia, amiga i veïna, Tania Mercader.

I ho hem fet per reconèixer-li i agrair-li el seu valor i tots els esforços que va haver de fer tant a nivell personal, com familiar, laboral i social, encapçalant una lluita sindical que va durar gairebé set anys (1982-1989) i que es va convertir en un moviment social feminista de gran ressò mediàtic, local, nacional i, fins i tot, internacional, i que va acabar ara farà 35 anys (11 de maig de 1989) aconseguint diverses fites per les dones que set anys abans ni tan sols moltes d’elles consideraven necessàries.

La Tania ha rebut el reconeixement de tota la gent assistent a l’acte que avui hem allargat més de l’habitual, compartint entre tot@s una estona distesa amb alguna que altra copeta de cava i quatre galetes.

Moltes gràcies, Tania! Un reconeixement ben merescut!!!

Si entreu a internet i busqueu Tania Mercader us sortiran dues dones: una és actriu (aquesta no és!) i l’altra és la “nostra” Tania. Podreu llegir diverses entrevistes que li han fet des del inici de la lluita fins a l’actualitat i diversos articles sobre aquell moviment social femení tan important i exemplar. Us ho recomanem!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/veMeGBkGqXRSgiJJ7