Aquest matí hem obert de nou “Els Encants de Santa Cristina d’Aro”. Ha estat un nou èxit d’afluència, amb prop de un centenar de persones que han trobat més d’un objecte que els farà favor i que, per tant, contribuiran a l’objectiu d’aquesta gran iniciativa que duem a terme, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del municipi. A Ermessenda considerem que aquesta col·laboració s’emmarca dins el nostre macro projecte mediambiental anomenat 3R (recordeu? Reduir, Reutilitzar i Reciclar?).

Perquè no podem oblidar quin és l’objectiu de “Els Encants”: donar una segona oportunitat a tants i tants objectes que, d’altra manera, acabarien a la deixalleria, però que es troben en bon estat i poden re-utilitzar-se.

Des d’aquí agraïm a totes les persones que fan possible l’èxit de “Els Encants”: començant per la Janette i l’Àngels que estan al front d’aquesta iniciativa, seguint pel gran i valuós equip de voluntariat i acabant per les persones que han decidit col.laborar amb aportacions de tants i tants objectes que elles no necessiten però que, de manera gratuïta, posen a disposició d’altres a qui els pot fer servei (a la foto de la portada, part de l’equip voluntari, juntament amb la Janette i l’Àngels).

Més fotos (font: xarxes de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro) >>> https://www.instagram.com/p/CnZGM0etk_A/?igshid=MDJmNzVkMjY=>