Tal i com vàrem anunciar ja fa unes setmanes amb motiu de la celebració de la subhasta solidària per Ucraïna, tots els objectes que es van aportar per la subhasta que no van ésser adquirits i que els seus propietaris van cedir per aquesta iniciativa s’han posat avui a la venda en una paradeta que Ermessenda ha insta.lat en el mercat setmanal a la Plaça del Mercat de Santa Cristina d’Aro.

Amb aquesta nova iniciativa, Ermessenda ha aconseguit un import de 109,65€ que, afegit al import recaptat amb la subhasta (1.130€), fa un total de 1.239,65€. Aquests diners s’estan gestionant amb la col·laboració dels Serveis Socials de Santa Cristina d’Aro per fer-los arribar a famílies ucraïneses acollides en el municipi i amb manifestes dificultats econòmiques. En breu us farem saber quin està essent el destí concret d’aquests fons.

Pel que fa als objectes que no s’han pogut vendre avui, de moment, estan dipositats en un magatzem situat dins el recinte de la Deixalleria Municipal de Santa Cristina d’Aro, a l’espera d’aconseguir donar-los una bona sortida, sempre solidària.