Un any més Ermessenda ha volgut celebrar Sant Jordi al poble de Santa Cristina d’Aro i aquest matí, avançant-nos per exigències del guió al dia oficial, a primera hora ja teníem muntada la nostra “paradeta” a la Plaça del Mercat.

Com sempre, hem tingut una cinquantena de roses vermelles precioses (que s’han venut totes), però enguany també hem tingut llibres de segona mà i tota una varietat d’objectes molt originals fets amb llibres que ja han estat llegits i rellegits i que ens han donat perquè, amb el nostre grup de persones voluntàries i amb molt d’amor, els donem una nova vida. Tot plegat ha tingut molt bona acceptació.

Tal i com ja havíem anunciat, la recaptació de la venda de roses es destinarà a projectes propis d’Ermessenda i la de la venda dels llibres de segona mà i dels objectes fets amb llibres es donarà íntegrament a l’Associació Contra el Càncer de Girona (ACCG) amb la qual Ermessenda col.labora activament. L’ACCG ha tingut també la seva “paradeta” (al cantó de la d’Ermessenda) amb diverses composicions florals, fetes amb plantes, roses i altres flors, en motiu de la Diada de Sant Jordi.

Moltes gràcies al centenar de persones que ens heu visitat i fet costat!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/GCXcqYrfMvYwJoPo6