Ahir dimarts al matí una bona colla de sòcies, socis i amistats d’Ermessenda vàrem canviar el senderisme habitual dels dimarts per una molt especial passejada per Sant Feliu de Guíxols resseguint els principals indrets que el nostre amic Neil D. Selby descriu, amb tot luxe de detalls, en el seu llibre “Dos estius amb la Sònia. El somni de la Costa Brava” que s’està convertint en el “best seller” del Baix Empordà.

Vàrem inaugurar la passejada amb una inesperada sorpresa: la invitació de l’Alcalde de SFG, Carles Motas, a visitar la Sala de Plens de l’Ajuntament on, sense cap mena de pressa, ens va explicar una història molt colpidora sobre la figura de Rafael Patxot i Jubert i la seva senyera que, des de 2016, llueix en exclusiva en la paret del fons de l’esmentada sala.

Després d’aquesta visita, vàrem seguir amb la passejada que es va iniciar a la plaça del Mercat i va acabar en el Port on la majoria vàrem aprofitar per dinar plegats en El Tinglado. Un matí molt especial amb una temperatura estiuenca (26º marcava el termòmetre de La Rambla sobre les 11 del matí) on vàrem combinar el passejar amb una bona dosi de cultura, amistat i diversió.

Per repetir-ho!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/eyTFQMgDWeRbUZuQ9