Avui fa tot just un mes que vàrem encetar una nova graella de 100 números a 10€ cada un que vàrem posar a disposició de tothom qui volgués col.laborar amb els tres equips d’Ermessenda inscrits a la Trailwalker 2024 en la seva modalitat de 10kms que s’ha dut a terme aquest mateix matí.

Cada número participava en el sorteig de La Grossa que es va celebrar el divendres 5 d’abril de 2024. El número coincident amb les dues darreres xifres del primer premi d’aquest sorteig guanyava 100€. La resta (900€) ja fa dies que es van ingressar íntegrament al compte bancari d’Oxfam en concepte de donació amb l’objectiu de lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica.

Doncs bé, el primer premi del esmentat sorteig va resultar ésser el número 56229 i, per tant, el guanyador de la graella ha sigut en Joan G. que és qui hi va participar amb el número 29. Enhorabona Joan!!!

I com que en Joan també és un dels components dels equips inscrits a la Trailwalker, hem aprofitat que aquest matí ens hem trobat totes i tots plegats per participar a la cursa per fer-li entrega del premi: “més val poc que res”!!!

Entre l’import recaptat amb la graella i les aportacions personals de les 30 persones participants, la donació total ha sigut de 1.625€. No està gens malament, no trobeu?

Moltes gràcies a tothom qui hi ha col.laborat!!!